William Morris Behang Kopen

William Morris behang staat voor prachtige en luxueuze behangontwerpen. Morris was een Britse ontwerper uit de negentiende eeuw en wordt beschouwd als een van de grondleggers van de Arts and Crafts-beweging.

Zijn prachtige ontwerpen en gevoel voor detail en kwaliteit hebben zijn behang ontwerpen tot de dag van vandaag populair gemaakt. Bestel in onze webshop behang van alle bekende merken.

Luxe mensen gaan tegenwoordig bijna altijd voor een eigen behangontwerp. Onze designer inventariseert dan al je behangwensen. Daarna komt hij met een fanatisch design en print het.

Het ontwerpmeesterschap van William Morris behang

William Morris behang is herkenbaar aan zijn weelderige en natuurlijke patronen, die vaak bloemen, planten en dieren afbeelden.

Het behang is meestal gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals handgeweven papier en natuurlijke pigmenten. Dit maakt het behang niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

Het luxueuze en duurzame karakter

Een van de meest populaire William Morris-behangontwerpen is “Strawberry Thief”, dat voor het eerst werd uitgebracht in 1883. Het ontwerp toont vogels die zich tegoed doen aan aardbeien in een weelderige tuin.

Dit met behulp van levendige kleuren en gedetailleerde tekeningen om een ​​luxe en weelderige sfeer te creëren. Andere populaire ontwerpen zijn onder meer “Willow Boughs”, “Golden Lily” en “Chrysanthemum”.

Behang William Morris: Het luxueuze en duurzame karakter

Morris geloofde sterk in de kracht van handgemaakt vakmanschap en dit is terug te zien in de manier waarop zijn behang wordt gemaakt. Elk ontwerp wordt met de hand getekend en vervolgens op een drukplaat overgezet.

Het pimpernel behang wordt vervolgens met de hand bedrukt met natuurlijke pigmenten op hoogwaardige papieren. Dit betekent dat elk stuk behang uniek is en de moeite waard is om te koesteren.

Het handgemaakte vakmanschap

Het is niet alleen mooi, maar ook veelzijdig. Dit kan worden gebruikt in vrijwel elke kamer van het huis, van slaapkamers tot woonkamers en eetkamers. Het kan ook worden gecombineerd met andere patronen en texturen om een ​​unieke en persoonlijke sfeer te creëren.

In de hedendaagse tijd zijn er veel merken die Morris-achtige ontwerpen produceren, maar er gaat niets boven het origineel. Kijk ook in ons assortiment van behang Hexagon, behang Daisy James of behang Versace.

Als je op zoek bent naar prachtig behang dat je huis kan transformeren en dat de tand des tijds zal doorstaan, dan is William Morris behang sale een uitstekende keuze.

Een afbeelding van een renovlies aanbieding met een rol behang en een bord met de tekst "Renovlies nu in de aanbieding!" op de achtergrond, waarmee een goede deal kan worden gescoord voor een duurzame en strakke afwerking van de muren.
Een afbeelding van een knop op een website met de tekst "Renovlies" erop, waarmee gebruikers direct naar een pagina kunnen gaan waar ze meer informatie kunnen vinden over renovliesbehang, zoals de eigenschappen, de installatie en de prijzen.
Een afbeelding van een menuknop op een website met de tekst "Behangsoorten" erop, wat aangeeft dat er verschillende soorten behang beschikbaar zijn om uit te kiezen, waaronder glasvliesbehang, fotobehang, steenmotief behang, enzovoort.