Jaren 70 Behang kopen

Jaren 70 behang, ook wel retro behang genoemd, was een populaire keuze tijdens deze periode en maakt tegenwoordig weer een comeback in modern huisontwerp.

De jaren 70 was een tijd van culturele verandering en zelfexpressie, wat werd weerspiegeld in gedurfde en uitdagende ontwerpen van interieurdecoratie.  Als je wat persoonlijkheid aan je leefruimte wilt toevoegen, dan is het een uitstekende keuze.

Zelf een design samenstellen? Het kan zijn dat je maar nergens de kleuren en ontwerpen ziet die je zoekt. Laat ons het voor je maken! Maatwerk tegen een verhoogde prijs.

Jaren 70 behang: een terugkeer naar kleur en patroon

Een van de kenmerken van behang jaren 70 is het gebruik van gedurfde, heldere kleuren zoals oranje en groen. Dit zijn de retro stijl kleuren.

Deze kleuren zijn geassocieerd met de psychedelische stijl van de jaren 70 en kunnen een leuke en levendige sfeer creëren in elke kamer. Of je nu op zoek bent naar een gewaagde statement of een subtieler accent, het heeft voor elk wat wils.

Patronen waren ook een kenmerkend aspect van die tijd, met ontwerpen variërend van geometrische vormen tot bloemenmotieven. Wij hebben ook: groen behang, Oranje behang en Retro behang.

Levendige kleuren voor een tijdloze sfeer

De patronen waren vaak ingewikkeld en gedurfd, met herhalende vormen en levendige kleuren die de aandacht trokken. In veel gevallen bedekten behangontwerpen hele muren, waardoor een statement piece in elke kamer werd gecreëerd.

Behang toevoegen aan je huis kan een unieke en originele look creëren die je ruimte onderscheidt. Of je nu gaat voor een retro vibe of gewoon wat kleur en persoonlijkheid wilt toevoegen, het is een prachtige keuze.

Herleef de jaren 70 via de muur

Bij Behangsoorten.nl hebben we ook modern behang met verschillende dessins en kleuren om uit te kiezen. Bezoek online webshop voor inspiratie en advies, of vraag een offerte aan.

We bieden ook maatwerk om een uniek behang samen te stellen. Ga het gesprek aan met onze designer. Nadat het ontwerp duidelijk is zullen wij het voor je printen op behang.

Een afbeelding van een renovlies aanbieding met een rol behang en een bord met de tekst "Renovlies nu in de aanbieding!" op de achtergrond, waarmee een goede deal kan worden gescoord voor een duurzame en strakke afwerking van de muren.
Een afbeelding van een knop op een website met de tekst "Renovlies" erop, waarmee gebruikers direct naar een pagina kunnen gaan waar ze meer informatie kunnen vinden over renovliesbehang, zoals de eigenschappen, de installatie en de prijzen.
Een afbeelding van een menuknop op een website met de tekst "Behangsoorten" erop, wat aangeeft dat er verschillende soorten behang beschikbaar zijn om uit te kiezen, waaronder glasvliesbehang, fotobehang, steenmotief behang, enzovoort.