Fotobehang kopen

Maak elke kamer uniek met ons fotobehang op maat. Van kleurrijke motieven voor de kinderkamer tot bijzondere texturen voor de woonkamer, bij ons vind je een breed scala aan zorgvuldig uitgezochte foto behang opties.

Bestel gemakkelijk en veilig online, inclusief behanglijm. Gratis verzending en levering in 1 tot 4 dagen. Wil je echt alles zelf bepalen en aanpassen? Wij kunnen elk ontwerp wat je kunt bedenken maken.

Fotobehang op maat voor iedere ruimte

Geef elke kamer een unieke uitstraling met ons fotobehang op maat. Bij Behangsoorten.nl vind je een breed scala aan zorgvuldig uitgekozen hangopties, van kleurrijke motieven voor de kinderkamer tot bijzondere texturen voor de woonkamer.

Met ons behang creëer je in iedere ruimte een andere sfeer. Dit doen wij ook met Zwart Wit behang, Bomen behang en 3D behang . Bestel het in onze webshop met korting.

Gemakkelijk en veilig online fotobehang bestellen

Onze webwinkel is 24 uur per dag geopend, waardoor je gemakkelijk en veilig online kunt bestellen. We hebben onze behangmotieven gesorteerd op ruimte, kleur en thema, zodat je snel vindt wat je zoekt.

Ons behang wordt op maat gedrukt en met genummerde banen geleverd, zodat je precies weet hoe je het moet ophangen. Inclusief behanglijm, gratis verzending en levering in 1 tot 4 dagen.

Gratis verzending en snelle levering

Je kunt ons foto behang in verschillende ruimtes en stijlen gebruiken. Of je nu van minimalistisch, kleurrijk, ruig of rustiek houdt, bij Behangsoorten vind je altijd een passend motief. En behangen is kinderspel met onze instructies en instructievideo.

Kies uit twee materiaalsoorten: standaard en premium.

Beide worden op stevig en robuust ongeweven materiaal gedrukt, maar premium heeft een extra laagje voor betere duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Foto behang voor verschillende ruimtes en stijlen

Maak jouw persoonlijke stijl statement met ons fotobehang en bekijk onze behangcollectie om jouw favoriete motief te vinden. Heb je hulp nodig? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar.

Ook onze ontwerpers kunnen je helpen met een design. Zo mag je zelf de kleuren bepalen, foto´s insturen en ontwerpen met elkaar combineren. Zo heb je altijd iets gepersonaliseerd.

Een afbeelding van een renovlies aanbieding met een rol behang en een bord met de tekst "Renovlies nu in de aanbieding!" op de achtergrond, waarmee een goede deal kan worden gescoord voor een duurzame en strakke afwerking van de muren.
Een afbeelding van een knop op een website met de tekst "Renovlies" erop, waarmee gebruikers direct naar een pagina kunnen gaan waar ze meer informatie kunnen vinden over renovliesbehang, zoals de eigenschappen, de installatie en de prijzen.
Een afbeelding van een menuknop op een website met de tekst "Behangsoorten" erop, wat aangeeft dat er verschillende soorten behang beschikbaar zijn om uit te kiezen, waaronder glasvliesbehang, fotobehang, steenmotief behang, enzovoort.