Dierenprint Behang Kopen

Dierenprint behang is niet alleen voor in de jungle. Dit opvallende behang kan elke kamer omtoveren tot een wilde en avontuurlijke plek.

Of je nu houdt van de klassieke luipaardprint of juist van iets gewaagder, zoals een slangenprint, er is altijd wel een printje dat past bij jouw stijl en smaak.

Bestel het in ons webshop met hoge korting. Wil je iets aparts laten maken? Wij bieden ook maatwerk. Dan bepaal je zelf welk ontwerp er straks op je muur komt! Vraag naar de voorwaarden.

Waarom dierenprint behang bestellen?

Een van de voordelen van dierenprint behang is dat het een echte statement maakt. Het kan de kamer een krachtige uitstraling geven en zorgt ervoor dat je interieur meteen opvalt.

Maar hoe zorg je ervoor dat het niet te overheersend wordt in je interieur? Hier zijn enkele ideeën om speels en uniek te integreren in je interieur.

1. Mix en match patronen

Durf te mixen en matchen met behang met dierenprint en andere patronen, zoals bloemen, stippen of strepen.

Het is belangrijk om een balans te vinden tussen de verschillende patronen, dus houd de kleuren en schaal in de gaten. Maar als je het goed doet, kan het zorgen voor een echt unieke en speelse uitstraling.

2. Kies een onverwachte kleur

Het is verkrijgbaar in allerlei kleuren, niet alleen in de klassieke bruine of zwarte tinten. Kies een onverwachte kleur, zoals roze of groen, om je interieur echt te laten opvallen. Het kan een leuke en speelse toevoeging zijn aan je interieur.

3. Ga voor een subtiel accessoire

Als je niet meteen wilt gaan voor een hele muur met dierenprint behang, kan je kiezen voor een subtiel accessoire, zoals een kussen of een vaas, met deze print. Het kan een leuke manier zijn om de print te integreren in je interieur zonder dat het overheerst.

4. Combineer met natuurlijke materialen

Dierenprint behang kan soms wat kil overkomen. Combineer daarom met natuurlijke materialen, zoals hout, rotan of bamboe, om een warme en gezellige sfeer te creëren. Het zorgt voor een mooi contrast met de wilde print en maakt de kamer helemaal af.

5. Ga voor een kleurrijk accent

Kies voor een kleurrijk accent in combinatie met dierenprint behang kinderkamer, zoals een felgekleurde stoel of lamp. Het kan zorgen voor een vrolijke en speelse sfeer in de kamer.

Enkele voorbeelden in dit thema zijn: slangenprint behang, panterprint behang, behang met print en print behang. Koop uit ons assortiment of geef je ontwerp wensen door! Wij kunnen alles maken.

Behang dierenprint kinderkamer

Het is meteen een unieke en speelse toevoeging aan je interieur. Durf te mixen en matchen met patronen en kleuren en combineer met natuurlijke materialen voor een warme en gezellige sfeer.

Of ga voor een subtiel accessoire om de print te integreren in je interieur. Met ons behang kan je interieur echt een wilde twist krijgen!

Een afbeelding van een renovlies aanbieding met een rol behang en een bord met de tekst "Renovlies nu in de aanbieding!" op de achtergrond, waarmee een goede deal kan worden gescoord voor een duurzame en strakke afwerking van de muren.
Een afbeelding van een knop op een website met de tekst "Renovlies" erop, waarmee gebruikers direct naar een pagina kunnen gaan waar ze meer informatie kunnen vinden over renovliesbehang, zoals de eigenschappen, de installatie en de prijzen.
Een afbeelding van een menuknop op een website met de tekst "Behangsoorten" erop, wat aangeeft dat er verschillende soorten behang beschikbaar zijn om uit te kiezen, waaronder glasvliesbehang, fotobehang, steenmotief behang, enzovoort.