Behangwinkel Nederland

Er zijn veel redenen waarom je bij onze professionele behangwinkel je behang zou willen kopen en laten aanbrengen op de muren. Hieronder geven we een aantal belangrijke redenen waarom het verstandig is om bij de behangwinkel Behangservice Nederland je behang te kopen en aan te laten brengen.

Bekijk onze assortiment met honderden behangsoorten! Wil je iets wat echt niemand heeft? Dan kunnen wij het voor je ontwerpen en drukken. Je bepaald zelf de vormen en kleuren.

Een breder assortiment aan soorten behang

Onze behang winkel heeft een breder assortiment dan een gewone bouwmarkt. We hebben een groter aanbod van verschillende soorten behang, van glasvezelbehang en glasvliesbehang tot arte behang en fotobehang.

Bij onze behangwinkel heb je meer keuze en kan je beter een behang selecteren dat bij jouw persoonlijke stijl en smaak past. Dit is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar iets speciaals en unieks voor hun huis.

Behangservice NL is je behangwinkel

Onze professionele behangwinkel biedt ook een behangservice aan met 90 behangers door heel Nederland. Dit houdt in dat ze komen meten, adviseren en behangen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het aanbrengen van het behang en weet je zeker dat het op de juiste manier geplakt wordt.
Dit is ideaal voor mensen die niet zeker zijn van hun eigen vaardigheden om behang aan te brengen of voor degenen die gewoon geen tijd of zin hebben om het zelf te doen.

Behangsoorten

 • Renovlies behang: Er zijn ook verschillende soorten renovlies behang beschikbaar. Renovlies behang is een soort vliesbehang dat speciaal ontworpen is voor renovatieprojecten. Het is gemakkelijk aan te brengen door onze behangwinkel, ademend en houdt vocht tegen. Hierdoor is het een perfecte oplossing voor renovatie- en nieuwbouwprojecten in woonkamer, badkamers of keukens.
 • Vliesbehang: Vliesbehang is een soort behang dat bestaat uit een laag van vliesstof, bedekt met een laag van papier of folie. Het wordt vaak gebruikt om muren en plafonds te bekleden. Vliesbehang heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten behang. Het is eenvoudig aan te brengen, omdat het zelfklevend is. Ook is het gemakkelijk te verwijderen, zonder dat er gaten of beschadigingen achterblijven. Vliesbehang is ook goed bestand tegen vocht en kan daarom worden gebruikt in badkamers en keukens. Bovendien is het brandvertragend en geluiddempend. Er zijn veel verschillende soorten vliesbehang beschikbaar, zoals structuurbehang, fotobehang en behang met een patroon. Behangservice Nederland is de behangwinkel voor jou.

Luxe behang hoeft niet duur te zijn

 • Fotobehang: Fotobehang is een soort vliesbehang dat is bedrukt met een afbeelding of foto. Het kan worden gebruikt om een kamer een unieke uitstraling te geven. Het kan worden aangepast aan de persoonlijke smaak van de gebruiker. Het aanbrengen van fotobehang door een behanger van de behangwinkel Behangservice Nederland is aan te raden, omdat zij de juiste technieken en ervaring hebben om het perfect aan te brengen.
 • Glasvezelbehang: Glasvezelbehang is een soort behang dat is gemaakt van glasvezel. Het is sterk, duurzaam en bestand tegen vocht. Het is vaak gebruikt in badkamers en keukens. Ook kan het in andere kamers worden gebruikt. Het aanbrengen van glasvezelbehang door een behanger is beter omdat zij ervaring hebben met het werken met dit materiaal en weten hoe ze het op de juiste manier moeten aanbrengen.
 • Glasvliesbehang: Glasvliesbehang is een soort vliesbehang dat is gemaakt van glasvlies. Het is sterk, duurzaam en bestand tegen vocht. Het wordt vaak gebruikt in badkamers en keukens, maar kan ook in andere kamers worden gebruikt. Het is beter om glasvliesbehang door een behanger aan te laten brengen, omdat zij de juiste technieken en ervaring hebben om het perfect aan te brengen.

Zoek je een behangwinkel in de buurt?

 • Scanbehang: Scanbehang is een soort behang dat is bedrukt met een scan van een echte natuursteen. Het kan worden gebruikt om een natuurlijke uitstraling te geven aan een kamer. Het aanbrengen van scanbehang door een behanger is aan te raden, omdat zij de juiste technieken en ervaring hebben om het perfect aan te brengen.
 • Jungle behang: Jungle behang is een soort behang dat is bedrukt met afbeeldingen van jungle dieren en planten. Het kan worden gebruikt om een exotische uitstraling te geven aan een kamer. Behangers van de behangwinkel zijn de beste mensen om jungle behang aan te brengen, want zij hebben de juiste kennis en technieken.
 • Behang goud: Gouden behang is een soort behang dat is bedrukt met een gouden patroon of afbeelding. Het kan worden gebruikt om een luxe uitstraling te geven aan een kamer. Het is aan te bevelen dat een professional het behang in een gouden kleur aanbrengt, omdat zij de juiste technieken en ervaring hebben om het perfect aan te brengen.

Grote behangwinkel met alle merken

 • Bloemen behang: Bloemen behang is een soort behang dat is bedrukt met afbeeldingen of patronen van bloemen. Het kan worden gebruikt om een natuurlijke en vrolijke uitstraling te geven aan een kamer. Het aanbrengen van bloemen behang door een behanger is aan te raden, omdat zij de juiste technieken en ervaring hebben om het perfect aan te brengen.
 • Luxe behang: Luxe behang is een soort behang dat is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bedrukt met luxueuze patronen of afbeeldingen. Het kan worden gebruikt om een exclusieve uitstraling te geven aan een kamer. De behangwinkel behangers zijn de beste mensen om luxe behang aan te brengen, omdat zij de juiste technieken en ervaring hebben.
 • Advies voor specifieke ruimtes: Bij onze professionele behangwinkel hebben we ook veel ervaring in specifieke ruimtes. Of het nu gaat om een behang voor de slaapkamer, kinderkamer, woonkamer, babykamer of keuken, we kunnen je adviseren over welk behang het best geschikt is voor de ruimte en hoe het het beste aangebracht kan worden. Dit is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar advies over welk behang.

Koop behang bij ons en laat het installeren

Onze vakkundige behangers zijn echte specialisten in het aanbrengen van verschillende soorten behang uit onze collectie, zoals Renovlies behang, Vliesbehang, Fotobehang, Glasvezelbehang, Glasvliesbehang, Scanbehang, jungle behang, behang goud, bloemen behang en luxe behang.

Behangsoorten.nl is een behangshop dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van verschillende soorten behang, waaronder fotobehang en vliesbehang.

Dit soort behang zorgt ervoor dat je muren een luxe uitstraling krijgen. Behangservice Nederland is de grootste behangwinkel en het beste behangbedrijf. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en altijd de scherpste prijs.

Een afbeelding van een renovlies aanbieding met een rol behang en een bord met de tekst "Renovlies nu in de aanbieding!" op de achtergrond, waarmee een goede deal kan worden gescoord voor een duurzame en strakke afwerking van de muren.
Een afbeelding van een knop op een website met de tekst "Renovlies" erop, waarmee gebruikers direct naar een pagina kunnen gaan waar ze meer informatie kunnen vinden over renovliesbehang, zoals de eigenschappen, de installatie en de prijzen.
Een afbeelding van een menuknop op een website met de tekst "Behangsoorten" erop, wat aangeeft dat er verschillende soorten behang beschikbaar zijn om uit te kiezen, waaronder glasvliesbehang, fotobehang, steenmotief behang, enzovoort.