Behang ideeën: 5 creatieve tips om je interieur te vernieuwen

Onze beste behang ideeën op een rij. Behang is een geweldige manier om je interieur een nieuwe look te geven. Het is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en materialen, en je kunt het op verschillende manieren gebruiken.

In deze blog bespreken we 5 creatieve mogelijkheden om je interieur te vernieuwen. Wil je iets wat werkelijk niemand heeft? Laat dan gewoon een ontwerp maken gebaseerd op je wensen.

1. Behang als hoofdeinde

Gebruik behang als hoofdeinde van je bed voor een opvallend accent in de slaapkamer. Kies een ontwerp dat past bij de stijl van de kamer en dat de aandacht trekt.

Dit zorgt voor een mooie focuspunt en geeft de kamer meteen meer diepte. Bestel slaapkamer behang in onze webshop. We hebben een heel erg groot assortiment.

2. Nis behangen

Heb je een nis in je huis die wat extra aandacht verdient? Gebruik behang om de nis te benadrukken.

Kies een ontwerp dat contrasteert met de rest van de muur en gebruik dit op de achterwand van de nis. Zo wordt de nis meteen een opvallend element in de kamer.

3. Behang als lambrisering

Een lambrisering behang zorgt voor een speelse en creatieve uitstraling in de kamer. Kies een behang met een patroon dat past bij de stijl van de kamer en gebruik dit als lambrisering op de onderste helft van de muur.

Combineer het met een effen kleur op de bovenste helft voor een mooi contrast.

4. Plafond behangen

Vergeet de mogelijkheid niet om behang op het plafond te gebruiken. Dit zorgt voor een onverwacht element in de kamer en kan de ruimte meteen opvrolijken.

Kies een ontwerp dat past bij de stijl van de kamer en dat niet te druk is. Zo creëer je een subtiele, maar effectieve verandering. Je kunt ook renovlies plakken op je plafond.

5. Behang als kunstwerk

Je kunt behang ook heel goed gebruiken als kunstwerk aan de muur. Kies een groot stuk behang en lijst dit in als een schilderij. Hang het op in de kamer als een statement piece.

Dit zorgt voor een originele uitstraling en geeft de kamer meteen meer persoonlijkheid.

Ideeën behang slaapkamer

Onze slaapkamer ideeën behang slaapkamer zijn geweldig. Wij toveren slaapkamers om tot een geweldige en romantische slaapkamer. Welk thema zou je willen? Wij kunnen alles voor je maken.

Ideeën behang wc

Veel mensen onderschatten wat je met behang kunt doen op het toilet. Het kan één van de mooiste ruimtes worden van de woning. Ontdek de ontwerpen die wij al hebben gemaakt.

Ideeën behang woonkamer

Behang biedt talloze mogelijkheden om je interieur te vernieuwen. Gebruik behang als hoofdeinde, in een nis, als lambrisering, op het plafond of als kunstwerk.

Kies een woonkamer behang ontwerp en experimenteer met verschillende materialen en kleuren. Zo creëer je een interieur dat helemaal bij jou past.

Een afbeelding van een renovlies aanbieding met een rol behang en een bord met de tekst "Renovlies nu in de aanbieding!" op de achtergrond, waarmee een goede deal kan worden gescoord voor een duurzame en strakke afwerking van de muren.
Een afbeelding van een knop op een website met de tekst "Renovlies" erop, waarmee gebruikers direct naar een pagina kunnen gaan waar ze meer informatie kunnen vinden over renovliesbehang, zoals de eigenschappen, de installatie en de prijzen.
Een afbeelding van een menuknop op een website met de tekst "Behangsoorten" erop, wat aangeeft dat er verschillende soorten behang beschikbaar zijn om uit te kiezen, waaronder glasvliesbehang, fotobehang, steenmotief behang, enzovoort.