Babykamer behang ideeën

Ontdek de beste babykamer behang ideeën die er maar zijn. De babykamer is een speciale ruimte waar je kleintje veilig en comfortabel kan slapen, spelen en groeien.

En bij het creëren van de perfecte babykamer is het kiezen van het juiste behang een belangrijke stap. Behang kan niet alleen de sfeer van de kamer bepalen, maar kan ook een praktische functie hebben, zoals het verminderen van geluidsoverlast.

Wil je iets unieks voor je baby? Wij kunnen de kamer ontwerpen zoals jij het wilt. Dit betekend dat jij samen met ons een ontwerp maakt. Wij kunnen ook babynamen op het behang drukken!

Hier zijn enkele babykamer behang ideeën om je te inspireren

De volgende behangsoorten verkopen wij het meest aan jongens en meisjes:

1. Behang met babynaam

Bijna al onze klanten kiezen voor maatwerk. Ze mogen dan zelf het ontwerp en kleuren kiezen. Ook zetten wij de naam van baby op het behang. Dit geeft echt een geweldige babykamer.

2. Zoete dromen

Kies voor een behang met afbeeldingen van wolken, sterren en maantjes voor een rustgevende sfeer in de babykamer. Combineer het met zachte pasteltinten en witte meubels voor een serene en kalme uitstraling.

3. Dierenwereld

Een behang met lieve dieren zoals konijntjes, eekhoorntjes en vogeltjes kan een schattige en speelse uitstraling geven aan de babykamer. Combineer het met houten meubels en accessoires in natuurlijke kleuren voor een warme en gezellige sfeer.

4. Bloemenweide

Ga voor een behang met bloemen in zachte pasteltinten voor een romantische en vrouwelijke uitstraling. Combineer het met meubels en accessoires in dezelfde kleurtinten voor een harmonieuze look.

5. Jungle avontuur

Een behang met afbeeldingen van apen, giraffen, leeuwen en olifanten kan een speelse en avontuurlijke sfeer geven aan de babykamer. Combineer het met natuurlijke kleuren zoals groen, bruin en beige voor een jungle-achtige uitstraling.

5. Kleurrijk patroon

Kies voor een behang met een opvallend en kleurrijk patroon, zoals strepen, ruiten of stippen, voor een vrolijke en speelse uitstraling. Combineer het met effen meubels en accessoires in bijpassende kleuren voor een evenwichtige look.

6. Oceanische wereld

Een behang met afbeeldingen van vissen, zeepaardjes en koraal kan een kalmerende en rustgevende sfeer geven aan de babykamer. Combineer het met meubels en accessoires in zachte pasteltinten voor een rustige en ontspannen uitstraling.

7. Geometrische vormen

Ga voor een behang met geometrische vormen, zoals driehoeken of cirkels, voor een eigentijdse en moderne uitstraling. Combineer het met meubels en accessoires in wit, grijs of zwart voor een strakke en minimalistische look.

8. Fantasyland

Een behang met afbeeldingen van elfjes, eenhoorns en regenbogen kan een magische en dromerige sfeer geven aan de babykamer. Combineer het met zachte pasteltinten en gouden accenten voor een betoverende uitstraling.

Kortom, er zijn talloze babykamer behang ideeën om uit te kiezen. Wij kunnen je helpen en adviseren. Contact ons direct!

Leuk behang voor de kinderkamer is: baby behang, behang babykamer en wolkjes behang. Allemaal te koop in de online webshop van Behangsoorten.

Behang babykamer ideeën

Hoe leuk is het om de naam van je baby op het behang te hebben? Het maakt de slaapkamer van een jongens en meisjes echt af. Laat ons weten bij interesse wat je het liefst zou willen.

Een afbeelding van een renovlies aanbieding met een rol behang en een bord met de tekst "Renovlies nu in de aanbieding!" op de achtergrond, waarmee een goede deal kan worden gescoord voor een duurzame en strakke afwerking van de muren.
Een afbeelding van een knop op een website met de tekst "Renovlies" erop, waarmee gebruikers direct naar een pagina kunnen gaan waar ze meer informatie kunnen vinden over renovliesbehang, zoals de eigenschappen, de installatie en de prijzen.
Een afbeelding van een menuknop op een website met de tekst "Behangsoorten" erop, wat aangeeft dat er verschillende soorten behang beschikbaar zijn om uit te kiezen, waaronder glasvliesbehang, fotobehang, steenmotief behang, enzovoort.